Typeengeree's World

Long Time Coming

Mysiga hotell

Det är väl underbart att planera sin semester och att ha något att se fram emot, ja det finns ju så mycket att se fram emot och det är kul att resan nu planera vad det är man ska göra när man får semester. Ja det finns ju väldigt många ställen som man kan åka till både utomlands och här hemma i Sverige, det gäller att hitta det som man själv tycker är kul och roligt att göra som att åka till ett mysigt hotell här hemma man kan kolla in Hotell Idala Gård i Trelleborg som ska vara väldigt mysigt och fint.

Mysigt att hitta små mysiga hotell

Ja man vill ju gärna hitta ställen där det inte är så mycket folk samtidigt som man inte vill att det ska vara för lite folk heller för det är ju inte heller så kul. Man vill ändå att det ska finnas men inte för mycket. Och när man väljer ett mindre så brukar det bli väldigt bra och så som man vill ha det.
Kan vara bra att fråga runt lite och se vad andra tycker och vilka förslag som dom har på olika ställen som man kan besöka och göra när man har semester. Ja det är kul när man hittar nya ställen som man tycker om och som man mår bra av och har det trevligt på.
Jag tycker att det är kul att åka till samma ställe om det är så att man trivdes väldigt bra där och känner att man ville vara kvar längre. Då brukar det vara bra och man kan satsa på att åka dit igen och ha det trevligt och mysigt där.
Ja det finns mycket som är kul att göra och det gäller att bestämma sig för vad det är man vill göra och hitta på när man har semester.